Friday, August 3, 2012

Permulaan.

Peperiksaan sudah tamat.
Sedang menanti keputusan..

1 tahun di Nilai, 5 tahun lebih di Pandan Indah.

Suka dan duka, pahit serta manis, tawar dan masam...
Kami tempuhi bersama...


Mungkin ada yang bersama, ada yang tidak...

Akan ku cuba menggamit perasaan dan kenangan..

Ia sebenarya sebuah permulaan, bukan pengakhiran..











p/s: mende aku merepek ni?

3 comments:

dzulfikar samsudin said...

Alhamdulillah. Congratulations to all of you! This is not the end, its just the beginning :)

p/s pic mamat kat centre tu tak boleh blah..size dah tak sama lol!

Hadi Hanifah said...

Doctor! Selamat Hari Raya! Tq jugak atas doa...
Betol tu. Ianya permulaan! Takut lah...
Lama xjumpa doctor. Makin macho le tu. hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails